vrijdag 21 februari 2014

De tijd vliegt!!

Zoals jullie allemaal weten vliegt de tijd. Vooral bij het ouder worden maar daar zullen wij het nu maar even niet over hebben toch?
Wij zijn inmiddels verhuist naar een pand aan de Julianastraat 98 in Rijen. Nou en dat gaf me toch een geroezemoes. Ontelbare keren met de bus vol 3 straten van het oude adres naar het nieuwe adres gereden. Vele dozen vullen en weer leeg maken. Ons motto was om het op zijn Brabants maar eens te zeggen: Nie MAAUWEN maar DEURZETTEN. Achteraf gezien was het leukste van de hele verhuis dat wij niet één dag dicht zijn geweest. Dat had als gevolg dat klanten tussen de verhuisdozen kwamen zitten zowel op het oude adres als op het nieuwe. Ze vonden het prachtig en zagen dat wij toch wel "heel goed bezig waren". Ze gaven adviezen hoe kasten ingedeeld moesten worden, of posters toch wel recht hingen, wat we toch echt in ons assortiment moesten opnemen, dat we ruimere openingstijden moesten aanhouden en zo voort en zo voort. Het is goedgekomen dus bedankt oude en nieuwe klanten!


Inmiddels hebben wij de etalage al 3 keer opnieuw ingericht. Hieronder een foto van de "Winter" etalage.


Marjanne Bakker van Crejanne heeft bij de opening deze foto's gemaakt en wij mochten deze van haar blog plukken. Ze zijn dus niet "orgineel" vandaar dat ze een beetje wazig zijn. Wij zijn ze door de drukte vergeten te maken. Nogmaals bedankt Marjanne!!

Hieronder nog wat sfeerfoto's.






Dit is onze Crea-tafel...gezellig toch? Aan deze tafel wordt wat af gekletst en soms ook hard gewerkt tijdens ons handwerkcafé op dinsdagavond. Heb je zin om een keer mee te doen? Dat kan want tussen 19.30 en 22.00 uur ben je welkom. Koffie en thee € 0,50 per kopje en het is wel de bedoeling dat je de materialen gebruikt van Huize van Marrosa. Al dan niet gekocht op de avond zelf. Reserveren wel gewenst. Deze avond is bedoeld voor gezellige klets en onderling advies. Het is niet de bedoeling dat wij je een nieuwe techniek aan leren want dat bieden wij aan in ons workshop- en cursus programma! Hopelijk zien we elkaar eens op ons nieuw adres!