maandag 27 april 2015

Winnares Koningskroontje en Voorjaarsetalage

We hadden een leuke actie bedacht. Een link met een gratis patroontje voor het haken van een kroontje. De bedoeling was om het gehaakte kroontje op te pimpen. Alle materialen mocht je daarvoor gebruiken.Je kon een cadeaubon en garen winnen.Ja lezers, dan wordt het toch moeilijk kiezen.....! 
Wat voor de een een makkelijke techniek is en binnen een paar uur een kroontje haakt, is misschien voor de ander een hele prestatie om na een week ploeteren ook een kroontje af te hebben. Een wat is mooi....blijft altijd een persoonlijke keuze. Toch hebben wij een keuze kunnen maken en.....wie heeft er gewonnen met het maken van het mooist en leukst gepimpte Koningskroontje?Kitty van Kemenade. Van Harte Gefeliciteerd en veel plezier met je prijzen!Binnenkort meer info en foto's van het Kroontje. Beloofd!!

Natuurlijk is haken helemaal hip. Maar zoals jullie kunnen zien in onze voorjaarsetalage doen we meer dan alleen wolletjes verkopen. Onze moto is: wij verkopen alle materialen om thuis aan de slag te gaan. Dus maak je een vlaggetjesslinger.....dan hebben verkopen we de stof, naaigaren, vlieseline, vilt enz. Deskundig advies is gratis, koffie en thee ook! Hier een impressie. Voor wie nog nooit een bezoekje heeft gebracht aan onze winkel. Zo ziet het er binnen ook uit! Ben je deze vakantie in de buurt? Koffie staat klaar!


zondag 19 april 2015

Balloon Wensdieren haken met katoen en Stone Washed XL

Zaterdag kregen wij van Anja Toonen (ja, die van de Dikke Dames) een banner van haar boek wat uit komt in augustus "Ballon Wensdieren Haken". Ze zijn gehaakt met katoen of Stone Washed. In dit boek komen wensdieren die een ballon in de poot vast hebben waaraan een kaartje met je persoonlijke wens gehangen kan worden. Zien jullie dat muisje op de gele ballon zitten! Grappig....



De basis van deze dieren wordt verstevigd met ijzerdraad en de ballon zit vast aan dit ijzerdraad.Vandaar dat alle dieren een zittende houding zullen hebben met een flinke basis die groot genoeg is om het gewicht van de ballon te dragen. Deze Ballon wensdieren komen er in: Giraffe, Kikker, Pinguin, Muis, Bij/Hommel, Konijn en Vos.


Zonder ballon een leuke knuffel!
Zie je het verschil van afmeting: de kleine vos is gehaakt met gewone katoen haaknaald 2,5-3 en de grote vos met Stone Washed XL haaknaald haaknaald 5-5,5.


Zo gezellig, saampjes!

   
Super leuk!
                     
Een "opkikkertje' om weg te geven of...zelf te houden!



Groot en klein gehaakt!


Gezellig clubke!

 Als het boek bij ons op de plank ligt dan geven we een seintje!



 Gezellige dag!