donderdag 1 november 2012

Vervolg Romantische haakwerk...


Samen is dit een mooi plaatje toch? Er moest toch nog een vaasje bijkomen want alleen is ook maar alleen! Inmiddels hebben we ook een bijpassend huisje gemaakt van vilt, stof en papier maar daarover meer een andere keer. We hebben Catania en Philar in onze collectie haak- en breikatoen. Catania haakt "vaster" dan Philar. Het haakwerk gehaakt met Philar is "soepeler". We hebben de verschillende garens in projecten gebruikt en komen tot de conclusie: bepaal aan de hand van wat je gaat haken het garen!
Bijvoorbeeld voor handschoentje en slofjes is Phildar ideaal omdat het je hand of voet soepel omsluit. In het atelier gebruiken wij de garens voor het haken van diertjes en poppetjes het Catania en Phildar garen door elkaar. Ze zijn prima te combineren!
De Phildar bolletjes zijn te koop voor € 2,00 per stuk. Bij een bestelling van 10 bollen 1 BOL GRATIS en bij een bestelling van minimaal 1 bol haakgaren (van welk merk dan ook!) 1 stitchmarker cadeau. Handig hulpmiddel bij rondhaken of breien!
Ik zou zeggen pakken die haaknaald en ga aan de de slag! Niet zo handig.....ook dit flesje is te koop voor € 5,50. Maak er een fijne dag van want voor je het weet is de dag weer voorbij!

1 opmerking: