woensdag 28 november 2012

Wat was het weer gezellig!



Nou lieve lezers het is Geroezemoes vóór een Winterfair maar er na ook! Wat een chaos maar na een dagje hard werken is het alsof we niet zijn weggeweest! Alles meenemen om te "laten zien" wat je allemaal in huis hebt is niet te doen dus een impressie is dan toch het minste. Een dikke mist hing er boven de fair maar daar bleven de bezoekers gelukkig niet voor weg. Er waren..........jawel zelf klanten uit Friesland, Raamsdonkveer, Schijf en een enkele overloper uit Gilze. Dat laatste is een grapje. Huize van Marrosa is gevestigd in Gilze-Rijen maar ho, ho, we horen niet bij elkaar. Je woont in Gilze of in Rijen maar niet in Gilze-Rijen. Klopt......de volkjes zijn uniek....ook in dialect!
Kortom van heinde en verre kwam af ze af op de Winterse Sferen van Tuincentrum GardenMaster.
Volop drukte aan onze workshop tafel. Voor € 2,50 kon je een Vintage glazen kerstbal maken. Een platte voor de duidelijkheid! Gevuld met lieve kleine kraaltjesen en gepimpt met allerlei versielsels uit de goede oude tijd. We hadden ruim voldoende materiaal bij ons...niet dus! Tussendoor materiaal bijgehaald zodat groot en klein toch tot het laatst toe een mini workshop kon volgen.
Verder veel aandacht voor de afdeling haken: helemaal in! We stonden met leuke kleurpakketten van Phildar haakkatoen. 6 Bollen halen en 5 betalen. Deze actie loopt nog even door, te koop in ons atelier maar ze moet nog geplaatst worden op de plank in onze webshop. Hou www.huizevanmarrosa.com in de gaten. Als aanvulling op onze haaknaalden collectie verkopen we nu ook Clover haaknaalden. Ook te bewonderen onze nieuwe collectie Huize van Marrosa Exclusief. Decoratief voor in huis of leuk voor een uniek cadeau. De eerste opdrachten hebben we al binnen want Exclusief voor jou gemaakt is toch wel bijzonder! Ook veel belangstelling voor ons nieuwe workshopoverzicht voor 2012-2013. Belangstelling: vraag het ons en we sturen het graag per mail naar je toe.
Bedankt lieve bezoekers dat jullie kwamen en bedankt lieve collega's dat jullie er weer bij waren!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten