vrijdag 14 december 2012

Gehaakte sprookjes

Nieuw....een vrolijk boekje!
In dit boek neemt Anemarie Arts je mee naar een wereld vol fantasie waarin Roodkapje, Rapunzel, de heks, de wolf en andere sprookjesfguren de hoofdrol spelen. Annemarie legt heel helder uit hoe je stap voor stap de leukste sprookjesfiguren zelf kunt haken. Met de grappige vingerpoppetjes maak je het voorlezen van sprookjes nèt wat levendiger. En als de vingerpoppetjes niet meer als speelgoed worden gebruikt, dan tover je ze met een sleutelring zo in een leuke sleutelhanger om.



Handig: met patroon voor praktische bewaardoos in boekvorm....leuk toch! We hebben er de collectie Catania Fine (dunne draad) voor aangeschaft. Toen de bolletjes in het vakken lagen te pronken had iedereen de neiging om aan de haak te gaan. Nee dus want vanmiddag staan wij met een vrolijke stand in Zorgcentrum Gilze, (Klik hier voor meer informatie) en daar moest ook nog het een en ander voor klaar gezet worden. Mogen we daar laten zien waar we goed in zijn.......mensen blij maken met DIY (doe-het-zelf) materialen en decoratie voor in en rond het huis! Evenals morgen want dan staan we met onze stand op de Sfeervolle Kerstmarkt in Gilze in het Mollebos (centrum van Gilze) van 17.00 uur tot 21.00 uur. Er is van alles te doen en te beleven voor jong en oud! Kom je ook!

Hieronder nog een overzicht van wat kleurtjes Catania Fine. Het boekje kost € 9,95 en de bolletjes € 2,15. We hebben nu een aanbieding boekje en en bolletje haakkatoen voor € 10,95.

 Wij wensen jullie een fijn weekend!






2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er mooi uit. Leuk om die poppetjes te gebruiken bij het vertellen van een sprookje of voor kinderen om het na te spelen. Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk om aan mijn kleindochter te vertellen als ze wat groter is, ik denk er nog over na om te bestellen.
    Veel plezier op de markten.
    Groetjes Marjanne

    BeantwoordenVerwijderen