vrijdag 27 september 2013

En weer is het vrijdag

En weer is het vrijdag. Vroeger thuis geen vlees....katholiek dus....ei of vis en boterjus. Vreselijk vies! Dus die kom met een geelachtig vlokkerig goedje mocht aan voorbij gaan. Nog regelmatig moet ik er aan denken als het vrijdag is. Een week is niks, zo voorbij met zijn ups en downs. Een "up" was deze week het in de wolkast leggen van de Myboshi wol. Een TREND deze winter. Zelf mutsen haken en breiden!


De bollen kosten € 3,50 en gemaakt van 70% acryl en 30% merinowol. Haaknaald nr. 6 maakt dat je muts zo af is. Label erop strijken zodat iedereen kan zien dat je een unieke eigen gemaakte Myboshi muts hebt en de winter mag komen! (Nou ja, nog even niet.)
Wij hebben het boek, de haakgidsjes, echte Myboshi haaknaalden en de bollen om gelijk aan de slag te gaan. En natuurlijk een leuk Actiepakket zoals 3 bollen naar keuze, 1 haakgids, 1 haaknaald en 1 label voor € 16,50 of 10 bollen waarvan 1 bol en 3 labels gratis.
Lijkt het je gezellig om samen een avondje "Mutsen te Haken" dan ben je in oktober elke dinsdagavond welkom tussen 19.30 en 20.00. Deelname gratis, koffie en thee € 0,50. Reserveren tot 16.00 uur 's-middags!




Een verhaaltje waar Myboshi vandaan komt: Myboshi is vertaald in het Brabants "mijne muts". Weer vertaald naar het Engels heten de hippe mutsen "Beanies". Maar eigenlijk komt "het haken van een Myboshi" uit Japan volgens twee leuke heren uit Duitsland. Zij zagen dat twee heren (Arne en Carlos uit Noorwegen) heel veel succes hadden met breinen en haken. Hup.....zij beiden naar Japan. Kunnen jullie het nog volgen....? Na terugkomst hadden ze bij: een mooi boek, magazine's, haaknaalden en een garens in allerlei mooie hippe en frisse kleuren.



Kom eens kijken deze zaterdag want het is weer de laatste zaterdag van de maand dus wij zijn open van 10.00 tot 16.00 uur!

Fijne weekend! 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten