vrijdag 20 september 2013

Kom prikken......Dag Activiteiten en Educatie Centrum Oosterhout

Morgen zaterdag 21 september presenteren wij ons met vrolijke viltpakketjes en workshops. Je kunt ons vinden in het textiel-atelier van het Dag Activiteiten en Educatie Centrum GGZ Oosterhout. Al jaren hebben wij een prettige samenwerking want SAMEN staan we sterk! Sweelinckstraat 10 Oosterhout.
Kom over de drempel tussen 13.00 en 16.30 uur want er is van alles te doen:
Rommelmarkt/kofferverkoop, kinderrommelmarkt, kinderspelen zoals pony rijden, foto expositie, live muziek, winkelverkoop Fifty Fifty. Iedereen is welkom! 
Doe mee met onze workshop "PRIK een BIRD". Normaal kosten de pakketjes € 6,95 nu
€ 5,50 inclusief workshop! Voldoende keus zoals je hieronder ziet!

              


Vandaag zijn we er druk mee want goed voorbereiden voor een presentatie is een MUST! We doen dit graag voor de deelnemers van het Dag Activiteiten- en Educatiecentrum en hun begeleiders maar vooral ook voor ons ZELF! Omdat de deelnemers weten wat het is als het leven niet meevalt, dat je moet knokken voor elke meter die je moet gaan, maar zo blij zijn met elke kleine stap vooruit, een gebaar van vriendschap, een luisterend oor, een ritje naar de stad, een uitnodiging voor een verjaardag, de huur op tijd kunnen betalen, iemand die je belangeloos wilt helpen bij een enorme stapel papieren die ingevuld moeten worden. En wij.......wij leven het leven en staan hier niet altijd bij stil omdat wij alles nog al snel "heel gewoon" vinden! 
Daarom doen wij het morgen graag voor hen en voor ons om te beseffen hoe dankbaar wij eigenlijk moeten zijn met alles wat we hebben en kunnen.
En dat is veel heel veel!

Graag tot morgen, team Huize van Marrosa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten