vrijdag 30 mei 2014

Opkikkertje is binnen en welkom jarige Josje

Goedemorgen allemaal! Ja hier schijnt de zon alweer na dagen van regen en sombere wolken. In Brabant is hij welkom want veel mensen hebben vrij vandaag. Een vrije dag na Hemelvaart maakt samen met het weekend toch een lekker lang weekend. Wij zijn gewoon geopend want met vrije dagen wil je toch aan het creĆ«ren, pimpen, knutselen, loomen, naaien, borduren en wat al niet meer. En dan zul je net zien dat je een lapje vilt tekort komt of het juiste naaigaren niet in huis hebt. 

Vandaag weer een gezellige Party "Girls around the World" met een groep meiden want Joske wordt 12 jaar. Ze gaan een sleutel/tassenhanger maken in Lente kleuren en een vilten hart.


Het is wat persoonlijker.....een hart met je naam erop.

De foto's zijn wat aan de donkere kant omdat ze bij lamplicht zijn genomen maar het gaat om de indruk nietwaar?

Nog een nieuwtje want het Hobbyjournaal 111 maand mei is binnen.

Een blad vol met voorbeelden voor het maken van een kaartje dat je stuurt naar je lief, opa, oma, iemand die een steuntje in de rug nodig heeft of gewoon even te laten weten dat je aan iemand denkt. Er is toch niets leukers dan naar de brievenbus te lopen en daar een kaartje te vinden speciaal voor jou!
In dit Hobbyjournaal zit een mal van een vrolijke kikker. Deze mal stans uit papier een kikker. Je hebt daarvoor wel een snijapparaat nodig zoals een Big-shot of Cuttle-bug. De Hobbyjournaal kost inclusief een knipvel € 1,50. Deze maand zit er een mal bij en dan is de set € 4,95. Leuk prijsje toch!


Wij gaan aan de slag vandaag want er is volop Geroezemoes! Fijne zonnige dag en voor iedereen die moet werken.....werk ze met plezier en wie vrij is..... geniet ervan




Geen opmerkingen:

Een reactie posten