donderdag 5 juni 2014

Borduren met een knipoog naar roze

Na een zonnige maandag nu alweer dagen van regen. Het ontneemt je energie of zo. Zon en licht geeft energie om op te ruimen, bakje hier, bakje daar, sorteren op kleur of op maat, artikelen prijzen, blog bijwerken, facebook bericht plaatsen, nieuwe workshops samenstellen, administratie bijwerken (pffff) enz. enz. Maar nu is het een soort van "plumpudding" gevoel. Zo'n pudding die uit de vorm komt en langzaam inzakt. We hadden voor Moederdag een geweldig hoekje gemaakt met lieve zachte kleuren. Zie hier maar eens....Als ik nou dat "plumpudding" gevoel heb dan ga ik daar zitten en de zin om te ondernemen komt dan vanzelf! Moederdag is allang voorbij maar de poster "kleurt" zo goed dus laten we hem nog maar even hangen.



Naast dit Moederdag hoekje hebben we een borduurkast met borduurlinnen, borduurband, kant enz. Hier een paar detailfoto's. Het borduurband hebben we in verschillende afmetingen en kleuren. 


We verkopen verschillende boekjes met patronen zodat je zelf een keuze kan maken uit garen en borduurlinnen.


We maken graag voorbeelden van ons werk zodat je toch een indruk krijgt van bijvoorbeeld hoe fijn kaaslinnen van structuur is. Of hoe leuk is het om te werken op een borduurwerk met kantjes en bedeltjes.



Maar ben je een kant en klaar "fan" dan zijn de pakketten waar alles in zit natuurlijk een goed begin van aangename uurtjes borduurwerk in de zon die hopelijk weer snel komt! 


30 Graden zaterdag.....we zullen het zien!

Fijne dag en wij gaan Loom weefstiekjes prijzen.






1 opmerking:

  1. Ziet er allemaal weer geweldig en uitnodigend uit. Groetjes Marjanne

    BeantwoordenVerwijderen