woensdag 25 juni 2014

Stoffen en Handwerkcafé

We verkopen al stoffen, voor een groot deel uit het magazijn als klanten er om vragen, maar we willen onze stoffen ook laten zien dus ze moeten een plekje krijgen in onze Crea-shop.



We zijn van plan een stoffen eiland te maken met stoffen in "klein formaat". Handig als je niet zoveel stof nodig hebt, een quilster bent of een een verzamelaar van leuke stofjes! Maar ook voor het grote werk zijn onze stoffen geschikt want we verkopen ze ook per meter. Dat doen we even dachten we. Nou dat valt vies tegen hoor! Het is nog een heel werkje. Hier een indruk van onze inspanningen.....paars tinten.



Vanavond is het weer handwerkcafé. Samen handwerken heel gezellig. Niet voor het aanleren van een nieuwe techniek want daar zijn onze lopende workshops voor maar met "onderling advies" kom je ook een heel eind. De deur gaat open om 19.30 uur en we sluiten om 22.00 uur. Je bent ook welkom voor het kopen van materialen zonder aan te schuiven. Koffie en thee € 0,50 per kop. Reserveren hoeft niet want we hebben plaats genoeg. Ondanks de voetbal vorige week toch een gezellige aanloop!

Gezellige dag en misschien wel tot vanavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten