woensdag 2 juli 2014

HOOOKED XL Maxigurumi en Hobbyjournaal

Nieuw in onze Crea-shop Hoooked Ribbon XL garen! Licht in gewicht en vaste kleuren!   Dan ook maar een gezellige actie want iets nieuws moeten we vieren!

  
Met ingang van vandaag woensdag 2 juli tot en met volgende week vrijdag 11 juli 2014 bij aankoop van garen voor een knuffel 1 speciale afwerknaald gratis!    


     
Hoooked on knitting

Het haakt supersnel met een bamboe haaknaald tussen de 8 en 12 mm. Breien kan natuurlijk ook!Op een klos zit 125 meter en je haakt ongeveer uit 1 klos een lap van 40 x 40 cm. Dat schiet lekker op!Haak eens een Maxi knuffel met een patroon uit het boekje HOOOKED MAXIGURUMI. De ene knuffel is nog leuker dan de andere! 



Het nijlpaard is in de maak en hopelijk binnenkort te zien. Wij zijn ook benieuwd hoe groot zo'n nijlpaard uitvalt.......en hoeveel vulmiddel er in gaat. In het boekje staat bij benodigdheden vulmiddel maar hoeveel is niet duidelijk. Dus dan maar een voorbeeld haken en dan weten jullie het ook.


DIY Häkelset Panda YinFoto: Nieuw in onze Crea-shop, Ribbon XL dik licht garen van Hoooked. Met een bamboe haaknaald van 8 mm.-12 mm. is een grote Amigurumi zo klaar! Koop je tussen deze week en volgende week vrijdag garen voor een knuffel dan krijg je de speciale afwerknaald voor gratis! Geen inspiratie....dat krijg je wel met de leuke voorbeelden uit het boekje Hoooked Maxigurumi! Vanavond is het weer Handwerkcafé....tussen 19.30 en 22.00 uur ben je welkom! Julianastraat 98A Rijen om de hoek bij het NS station.Haakpakket Koala Sidney

In totaal staan er in het boekje 8 maxi knuffels zoals de kittige Lulu, reggae-leeuw Bob, twee kleurrijke rupsen en nog meer maxigurumi's plus superleuke accessoires, zoals een jurkje voor de kittige kat en reggae-muts voor de leeuw.Zie hier maar eens....



Vanavond is het weer Handwerkcafé en misschien begin je al wel met een XL Knuffel haken. Tussen 19.30 en 22.00 uur ben je welkom. Koffie en thee € 0,50 per kopje!

Verder zijn we dit weekend naar een open dag geweest bij de groothandel van het Hobbyjournaal. Grote firma waar ze in eigen beheer het Hobby Journaal, Dots en Do boekjes etc. drukken. Papier komt daar in grote hoeveelheden op pallets binnen en worden gesneden in elk gewenst formaat. We hebben weer leuke pakketten, mallen, designpapier ingekocht. Ook een papierrek erbij want we blijven maar groeien! Vandaag om 13.00 uur gaan we weer open en verwelkomen we clubjes met kinderen want die weten ons op de vrije woensdag middag wel te vinden. Is het niet voor Loomen dan wel voor Fimo klei of leuke lintjes en lapjes. Zeg dus niet dat onze kinderen alleen maar voor een beeldscherm hangen of de knopjes weten te vinden van hun I-pod! Zonnige dag gewenst en misschien wel tot vanavond!


1 opmerking:

  1. Leuk boek en leuke actie, maar helaas niet mijn ding. Ik ben momenteel verslingerd aan het Stone Washed garen.
    Groetjes Marjanne

    BeantwoordenVerwijderen