zaterdag 5 juli 2014

Roodkapje en Bambi

We hebben onze etalage opnieuw ingericht. Met thema's werken vinden we leuk zeker omdat Annet onze kanjer styliste daar een kei in is. We beginnen al vroeg met het verzamelen van het materiaal. Dat is leuk want met een thema kan je ook gericht aan de slag. In de etalage willen we artikelen terug laten komen waar je een eigen creatie van kan maken. Die creatie's laten we maken door bijvoorbeeld een breister. Zij heeft een Roodkapje jasje gemaakt met paddenstoelenknoopjes! Zie wel niet maar toch leuk om te vermelden want het geeft zo'n jasje net wat meer! Het patroon komt uit een van onze Phildar boeken. Een lekkere dikke pompon maakt het jasje helemaal af.











Onze vaste haakster Truus heeft de paddenstoeltjes gehaakt. Foto van onderen maar we hebben er al niet veel meer want ze hangen zo leuk aan een sleutelhanger. 



Er zijn inmiddels nog aanpassingen en aanvullingen geweest maar dat in een volgend blogje want deze foto's zijn ook leuk. Voor het maken van borduur voorbeelden hebben we een borduurster die er plezier in heeft om leuke hippe borduurwerkjes te maken. Echt traditionele bordurenpakketten hebben we niet in ons assortiment. We kunnen wel aller handen borduurpakketten van Lanarte, DMC, Verachtert enz. bestellen maar in onze Crea Shop alleen borduurpakketten die passen bij "ons". Wat nu "ons" is blijft moeilijk uitleggen maar wel duidelijk als je over de drempel stapt. 














Deze bambi pakketten hebben we ook als kussen, aida telpatroon en als boekenlegger. Hier een voorbeeld van Roodkapje. In het pakketje zitten alle materialen voor het maken van 2 boekenleggers....Roodkapje en Bambi.




Nu nog een foto van de etalage met spiegeling maar dan heb je toch een indruk van de etalage. Binnenkort krijgen we een banner aan de voorzijde van onze Crea-shop zodat we ook vanaf de straat goed zichtbaar zijn. Dat is ook een hele onderneming. Niks even lettertype uitzoeken en een leuke afbeelding erbij. Tien proefdrukken verder en het is een frisse hippe nieuwe look geworden. We hebben ook gekozen voor een nieuwe huisstijl zoals een nieuw logo, nieuwe visite kaartjes, briefpapier etc. 


Misschien een bezoekje aan onze Crea Shop want het wordt toch een winderige sombere dag? Koffie staat klaar dus voel je welkom. 

1 opmerking:

  1. Ziet er allemaal prachtig uit. De etalage beetje Acufactum, veel Annet. Ben benieuwd naar de banner ed. Moet toch weer eens langskomen. Groetjes Marjanne

    BeantwoordenVerwijderen