woensdag 27 mei 2015

Actie Delfs Blauw bootje en zo!

Als wij de deuren openen op woensdagmiddag komen eerst de klanten die iets "tekort' komen om hun handwerk- of hobbyproject af te maken. Dan volgen de snuffelaars die er een gezellig middagje uit van maken onder het genot van een kopje koffie. Kijken, maar altijd terugkomen omdat ze ons "nu weten" te vinden. En natuurlijk onze trouwe vaste klanten. Dat zijn er veel en het worden er ook steeds meer. Fijn vinden we dat!
Natuurlijk is verkopen nodig om een winkel rendabel te houden in deze tijd van oprukkende internetwinkels. Maar wij verkopen toch producten die je wilt zien en voelen. Dat kan niet in de virtuele wereld. Ook dat kopje koffie en goed advies krijg je niet. Dus wij zijn blij, heel blij met onze klanten want daar doen we het tenslotte voor!

Vandaag woensdag 27 mei....een leuke actie. Wie vanmiddag de eerste betalende klant is krijgt een doe-het-zelf viltpakketje cadeau. Een Delfs blauw bootje uit de Holland serie van atelier Pippilotta. Het enige wat je nodig nog hebt is (naai)garen of bordurengaren. Verder zit alles in het pakketje!

Afbeeldingsresultaat voor delfts blauw bootje pippilotta

Het Handwerkcafé opent de deuren om 19.30 uur. Ook voor de dames die vanavond aan de slag gaan met de hippe tas in Oilily-stijl. Vergeten jullie de materiaalpakketten niet mee te nemen?

Afbeeldingsresultaat voor delfts blauw bootje pippilotta


1 opmerking:

  1. Ik denk niet dat ik het nog haal om als eerste te zijn, maar het is een leuke actie.
    Deze serie van Pippilotta is trouwens erg leuk om te maken en neer te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen