zondag 31 mei 2015

Gehaakte wenskaart en STOER in Vilt

We hebben een  "gezellige mini workshop dag" achter de rug. Iedereen ging naar huis met 1 of 2 gehaakte wenskaarten, € 5,- voor een dagdeel. Daar maak je de klanten blij mee! Met een tevreden gevoel hebben wij na een dag werken de deur dichtgedaan. 

                   
Nieuw binnen....zo STOER!


Leuke letters van Vilt ontworpen door Crejanne Design. Geschikt voor jongens in de leeftijdsgroep van 5 t/m 10 jaar. Het is ook leuk om de figuurtjes te gebruiken op de letters van de naam van je zoon, kleinzoon, neefje etc. De letters hebben verschillende thema's zoals ruimtevaart, vliegtuig, voetbal, piraten enz. Het patroon kost € 5,25 en is zeer gedetailleerd! 15 Pagina's zelfs! 

We hebben een actie op Facebook. Dus ook een actie via onze Nieuwsbrief en blog!. Wie als eerste een bestelling plaatst in onze Webwinkel krijgt het patroon, 1 lapje 100% wolvilt en 1 strengetje borduurgaren cadeau!

Deze zondag zal een echte handwerk- knutsel zondag worden want van het weer worden we niet blij vandaag! Wind en regen en de voorspelling voor eind van deze week...30 graden!
Het weer...net een vrouw....even onvoorspelbaar.....volgens mannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen