donderdag 26 april 2012

Ballerina Aap

We hebben bij "Huize van Marrosa" een trouwe Amigurumi haakster. Ze heeft alle Amigurumi haakboekjes die wij verkopen, evenals de haaknaalden, oogjes, katoen, tule, stichmarkers etc. etc. Is er iets af, jawel beste lezers, hup naar Huize van Marrosa. Moeten wij met zijn allen kijken of ze de staart, ogen, neuzen, benen, poten wel even lang, groot, dik heeft gehaakt. Knikken wij met een goedkeurende blik van JA dan slaakt zij een GROTE zucht van verlichting. Onze goedkeuring heeft ze helemaal niet nodig want alles wat ze haakt is altijd.............perfect. Kijk maar eens naar de foto. Deze Ballerina aap heeft ze gehaakt in opdracht want inmiddels weet men haar wel te vinden!
Dit aapje is gehaakt uit het Boek "Aapjes haken" van Christel Krukkert uitgegeven door Uitgeverij Forte. De aapjes in het boekje zijn allemaal gebaseerd op 1 basisaapje. Met slechts twee bolletjes garen is dat aapje heel eenvoudig en snel te maken. In het boekje staan 12 variaties beschreven maar met eigen fantasie.......!Niet handig of geen tijd.... als voorbeeld deze schattige balerine aap is kant en klaar te koop voor € 25,50.
Ook leuk Philippe de Kok en Piraat Woeste Willem. Daar over meer een andere keer want de pan van Philippe moet nog gehaakt worden!

2 opmerkingen:

  1. De ballerina aap ziet er geweldig leuk uit!
    Knap gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb het boekje besteld kan niet wachten ben zo benieuwd of het me lukt om een aapje te maken

    BeantwoordenVerwijderen